tiistai 15. lokakuuta 2013

SE ON OHI NYT....

Kävin tänään tyhjentämässä kirppispöytämme.
 
Sain myytyä ihanan paljon vauvan vaatteita pois. Omat vaatteet eivät menneet kaupaksi. Ne lähtevät nyt mahdollisimman pian Huuto.net:in myyntiin vaatepaketteina. Tällä hetkellä on nimittäin SmartPostilla tarjoushinta. Niitä tulee siis tännekin jossain vaiheessa esittelyyn.


perjantai 11. lokakuuta 2013

VIIMEISET PÄIVÄT LIVE-KIRPPIKSELLÄ

Pöytä on hyvin tyhjentynyt vaatteista ja tavaroista, mutta vielä on paljon myytävää. Tänään vien vielä muutamat omat vaatteeni sinne tyrkylle.
 
Tulevana tiistaina sitten tyhjennetään pöytä ja palataan takaisin sitten marraskuun puolessa välissä.
 
Käykäähän ostoksilla!
Ja paikkahan oli Suomi-kirppis pöytä nro 72.
 


torstai 3. lokakuuta 2013

UUTTA MYYTÄVÄÄ!

Aamu alkoi vauhdilla lasten kanssa, kun huomasin lehdessä ilmoituksen lasten vaateliikkeen loppuunmyynnistä. Sinnehän sitä piti sitten suunnata ja nopeasti. Tarkoitus oli hakea esikoiselle talveksi hattuja ja rukkasia, mutta eipä niitä ollut tarjolla. Vikingin Goretex kengät kuitenkin löydettiin 40 % alennuksella.
 
Iltapäivällä vein kirppikselle hiukan vauvan vaatteita ja omia vaatteitani sekä yhdet Kuomat ja luistimet. Viikonloppuna täydennetään pöytää Marimekon paidoilla ja tunikoilla!
 
Käykäähän ostoksilla!

keskiviikko 2. lokakuuta 2013

MYYTÄVÄÄ Suomi-Kirppiksellä

Eilen vietiin tavaraa myyntiin Suomi-Kirppikselle. Jotain sieltä oli jo poistunut myynnistä, kun kävin siellä tänään iltapäivällä lasten ja isäni kanssa.
 
Myyntiartikkeleina siellä on tällä hetkellä vauvan vaatteita (koko 44 ->), kodintavaraa ja äitini vaatteita sekä kenkiä. Tarkoitus olisi viedä lisää vauvan vaatteita ja omia vaatteita, kunhan ehdin hinnoittelemaan.
 
Ja paikkahan Suomi-Kirppiksellä nro 72!